Hvordan pauser/afmelder jeg mit abonnement?

Hvis du vil sætte dit abonnement på pause eller opsige det, skal du logge ind og gå til Konto -> Administrer abonnementer. Rul ned til bunden af siden, og du vil se muligheden for at sætte på pause eller annullere.

Du kan også udskyde din bestilling eller ændre hyppigheden af dit abonnement.

Kontakt os venligst med dit ordrenummer (ES...), hvis du har problemer med at logge ind på din konto* eller oplever problemer med at bruge linkene. Hvis du ikke kan finde dit ordrenummer, bedes du sende os dit fulde navn, e-mailadresse, leveringsadresse, telefonnummer og farven på dit startkit.

*Der oprettes automatisk en konto, når du bestiller, så du kan administrere dit abonnement og/eller din konto. Der blev sendt en e-mail kort efter din første bestilling, så du kan oprette en adgangskode. Hvis du ikke har modtaget e-mailen, kan det være, at din e-mailadresse er stavet forkert.