Hvordan ændrer jeg min adgangskode?

For at opdatere din adgangskode skal du gå til Konto → Skift adgangskode. Her skal du indtaste din gamle og derefter din nye adgangskode. Hvis du ikke kan huske din gamle, kan du klikke på Nulstil adgangskode. Der sendes så en e-mail din vej, hvor du kan klikke på linket for at ændre den.

Hjælp & FAQ

Skift adgangskode. Her skal du indtaste din gamle og derefter din nye adgangskode. Hvis du ikke kan huske din gamle, kan du klikke på Nulstil adgangskode. Der sendes så en e-mail din vej, hvor du kan klikke på linket for at ændre den."}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":[null,2,16370588],"10":2,"11":4,"12":0,"15":"Arial"}" data-sheets-textstyleruns="">For at opdatere din adgangskode skal du gå til Konto → Skift adgangskode. Her skal du indtaste din gamle og derefter din nye adgangskode. Hvis du ikke kan huske din gamle, kan du klikke på Nulstil adgangskode. Der sendes så en e-mail din vej, hvor du kan klikke på linket for at ændre den.

Kommentarer

0 kommentarer

Artiklen er lukket for kommentarer.