Kan jeg bestille uden at starte et abonnement?

Ved bestilling af Startkittet oprettes der automatisk et abonnement. Du kan dog nemt logge ind på din konto, så snart du har afgivet din ordre, og vælge at sætte dit abonnement på pause eller annullere det under Konto → Administrer abonnementer. Ingen binding. Du kan også vælge at udskyde din næste ordre, hvis du vil have lidt tid til at prøve Estrid, før du modtager et nyt sæt blade.

Vores separate tilbud er i øjeblikket begrænset og ikke tilgængeligt overalt. Hvis du ikke kan finde det på hjemmesiden, kan du kontakte os og fortælle, hvilket land du befinder dig i, så kan vi tjekke det for dig.