Kan jeg bestille uden at starte et abonnement?

Ved bestilling af et startsæt oprettes der automatisk et abonnement. Du kan dog nemt logge ind på din konto, så snart du har afgivet din ordre, og vælge at sætte dit abonnement på pause eller opsige det under Konto → Administrer abonnementer. No strings attached! ✨ Du kan også vælge at udsætte din næste ordre, hvis du gerne vil have lidt tid til at afprøve Estrid, før du får et nyt sæt barberblade.