Hvordan fungerer henvisningskoden?

Hver kunde har et henvisningslink, som de kan dele med deres venner. Dine venner vil modtage et gratis rejseetui, når de køber et Starter Kit med et abonnement via dit link. Når din ven har placeret sin ordre, vil du modtage kreditter til din konto, som svarer til prisen på en rejsetaske.
Før du går i gang, er der nogle ting, du skal huske på:

• Kun 2 venner kan få en gratis rejsetaske med Starter Kit ved at bruge det samme henvisningslink. Hvis du deler dit link med mere end to venner, vil det ikke virke.
  • Kreditter kan kun bruges på abonnementsordrer og skal bruges inden for 12 måneder, ellers udløber de.
  • Kreditter indløses ikke automatisk, men du kan gøre det under Inviter venner, når du logger ind på din konto.
  • Det kan nogle gange tage op til 24 timer, før kreditterne er synlige på din konto.
  • Nu kan du begynde at dele dit link! Din ven behøver kun at klikke på dit henvisningslink og vælge "Kom i gang", så bliver henvisningskoden automatisk registreret i kassen. Hvis ikke, kan de bare kopiere og indsætte den som en voucherkode.