How do I update my payment method?

Logga in på ditt konto* och gå till Inställningar -> Betalning. Där kan du lägga till en ny betalningsmetod som kommer att bli din primära.

Kontakta oss med ditt ordernummer (ES...) om du behöver hjälp. Om du inte hittar ditt ordernummer kan du skicka oss ditt fullständiga namn, mejladress, telefonnummer, leveransadress och färgen på ditt Startkit.

*Ett konto skapas automatiskt vid första beställningen så att du kan hantera din prenumeration och/eller ditt konto. Ett mejl skickas till dig strax efter din första beställning så att du kan skapa ett lösenord. Om du inte har fått mejlet kan det bero på att din mailadress är felstavad.

Help & FAQ