Miten laitan tilaukseni tauolle tai peruutan sen?

Jos haluat keskeyttää tai peruuttaa tilauksesi, kirjaudu sisään ja valitse Tili -> Hallitse tilauksia. Selaa sivun alareunaan, niin näet mahdollisuuden keskeyttää tai peruuttaa tilauksesi.
Voit myös lykätä tilaustasi tai muuttaa tilauksen tiheyttä.

Ota meihin yhteyttä ja ilmoita tilausnumerosi (ES...), jos sinulla on ongelmia kirjautumisessa tilillesi* tai jos sinulla on ongelmia linkkien käytössä.
Jos et löydä tilausnumeroasi, lähetä meille täydellinen nimesi, sähköpostiosoitteesi, toimitusosoitteesi, puhelinnumerosi ja aloituspakkauksesi väri.

*Tili luodaan automaattisesti tilauksen yhteydessä, jotta voit hallita tilaustasi ja/tai tiliäsi. Sähköposti lähetettiin pian ensimmäisen tilauksen jälkeen, jotta voit luoda salasanan. Jos et saanut sähköpostia, voi olla, että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu väärin.