Kuinka muutan salasanaani?

Päivittääksesi salasanaasi, mene kohtaan Asiakastili → Vaihda salasanasi. Sinun täytyy syöttää vanha ja uusi salasanasi. Jos et muista, mikä vanha salasanasi on, voit klikata Palauta salasanasi -kohtaa. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on linkki, jolla pääset vaihtamaan salasanasi.

Apua & FAQ

Vaihda salasanasi. Sinun täytyy syöttää vanha ja uusi salasanasi. Jos et muista, mikä vanha salasanasi on, voit klikata Palauta salasanasi -kohtaa. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on linkki, jolla pääset vaihtamaan salasanasi"}" data-sheets-userformat="{"2":4995,"3":{"1":0},"4":{"1":2,"2":16370588},"10":0,"11":4,"12":0,"15":"Roboto"}" data-sheets-textstyleruns="{"1":0}{"1":41,"2":{"5":1}}{"1":76}{"1":177,"2":{"5":1}}{"1":196}">Päivittääksesi salasanaasi, mene kohtaan Asiakastili → Vaihda salasanasi. Sinun täytyy syöttää vanha ja uusi salasanasi. Jos et muista, mikä vanha salasanasi on, voit klikata Palauta salasanasi -kohtaa. Lähetämme sinulle sähköpostin, jossa on linkki, jolla pääset vaihtamaan salasanasi.

Kommentit

0 kommenttia

Kommentointi on poistettu käytöstä.