Olen hävittänyt sheiverinvarteni/seinätelineen – voinko tilata uuden ilman, että minun tarvitsee tilata uusi The Starter Kit?

Voit tilata ekstravarren ja seinätelineen oman käyttäjätilisi kohdassa Omat tilaukseni. Voit lisätä ekstravarren ja seinätelineen tilaukseesi oikeanpuoleisesta listasta ja jos haluat, voit myös klikata pakettisi matkaan samantien! 🚀Subscriptions___Estrid_2022-05-17_14-07-58.png