Hvordan endrer jeg frekvensen, hopper over en forsendelse eller endrer datoen for abonnementet mitt?

Hvis du ønsker å endre hvor ofte du mottar nye barberblader, kan du endre frekvensen i kontoen din. Når du logger inn, går du til Innstillinger og deretter Håndter Abonnementer. Du kan velge å motta barberbladene hver 30., 60., 90. eller 120. dag. Du vil også se alternativene for å hoppe over bestemte leveranser og for å sette abonnementet på pause eller avbryte det.

Hvis du vil hoppe over en levering, endre datoen eller motta en levering tidligere, går du til Abonnementer. Der kan du også legge til ekstra produkter med neste levering eller som gjentakende tillegg.

Hjelp & FAQ