Hvordan løser jeg inn kreditten min?

Når du har delt vervelenken med venner og mottatt kreditter, kan du løse dem inn ved den neste abonnementsbestillingen din. Følg disse trinnene for å se hvordan du kan innløse dem.

1. Gå til Estrid-kontoen din og gå til fanen «Inviter venner».
  2. Bla litt nedover for å se om du har brukt det nøyaktige antallet kreditter den neste abonnementsbestillingen er verdt.

Hvis alt er riktig og du ikke mottar det riktige beløpet som skal trekkes fra den neste abonnementsbestillingen, kan du gjøre følgende:

1. Dra teksten som lyder «Innløses ved neste abonnementsbestilling» til venstre. En rød papirkurv-emoji vises.
  2. Klikk på papirkurven for å fjerne de anvendte kredittene fra bestillingen. Kredittene legges umiddelbart tilbake til kredittbeløpet ditt.
  3. Gå tilbake til «Mitt abonnement», slett alle elementene og legg til alle elementene du vil ha sendt, som en del av den neste abonnementssendingen.
  4. Gå til fanen «Inviter venner» og bruk kredittene på nytt. Pass på at dette er det nøyaktige beløpet for den neste abonnementsbestillingen.

Hvis det riktige kredittbeløpet fortsatt ikke er anvendt, kontakt oss og oppgi bestillingsnummeret ditt (ES …) så hjelper vi deg!

Hvis du ikke finner bestillingsnummeret ditt, send oss fullt navn, e-postadresse, leveringsadresse, telefonnummer og fargen på startpakken.

Hjelp & FAQ