Var är min order?

Du kan se din förväntade leveranstid och orderstatus i din orderbekräftelse eller under orderhistorik på ditt konto. Ordern kan inte spåras men hör av dig till oss om det gått mer än 3 arbetsdagar sedan den sista beräknade leveransdagen! 💌

Om du inte hittar ditt ordernummer får du gärna återkomma med ditt fullständiga namn, din mailadresshemadress, ditt telefonnummer samt färgen på ditt Startkit.Daisy_Barnes_daisyfaybee_NoLimit_1_.jpg