Hur ändrar jag min adress?

Logga in på hemsidan och klicka på Konto → Leveransadress. Kom ihåg att även uppdatera din faktureringsadress! Om du har beställt ett paket som skickats till fel adress får du gärna kontakta oss med ditt ordernummer (ES...) så att vi kan se till att paketet hamnar rätt. 💜

Om du inte hittar ditt ordernummer får du gärna återkomma med ditt fullständiga namn, din mailadress, hemadress, ditt telefonnummer samt färgen på ditt Startkit.