Hur pausar eller avslutar jag min prenumeration?

För att pausa eller avsluta din prenumeration, logga in på ditt *konto och gå till Konto -> Hantera prenumerationer. Scrolla längst ned på sidan så kommer du att se alternativet pausa eller avsluta din prenumeration. Du kan också välja att skjuta upp nästa leverans eller ändra frekvens på din prenumeration.

Kontakta oss med ditt ordernummer (ES...) om du har problem med att logga in på ditt konto* eller om du har problem med att använda länkarna. Om du inte hittar ditt ordernummer kan du skicka oss ditt fullständiga namn, e-postadress, leveransadress, telefonnummer och färgen på ditt startpaket.

*Ett konto skapas automatiskt vid första beställningen så att du kan hantera din prenumeration eller justera ditt konto. Ett mejl skickades strax efter din första beställning så att du kunde skapa ett lösenord. Om du inte har fått mejlet kan det bero på att din mejladress är felstavad.