Kan jag beställa utan att starta en prenumeration?

När man beställer ett startkit så startas en prenumeration automatiskt, men du kan enkelt pausa eller avsluta den under Konto → Hantera prenumerationer. No strings attached! ✨ Du kan också välja att skjuta upp din nästa order om du vill ha lite tid på dig att testa Estrid innan du får hem ett nytt paket med rakblad.

Vårt erbjudande för engångsköp är för närvarande begränsat och inte tillgängligt överallt. Om du inte hittar det på hemsidan kan du kontakta oss och ange vilket land du befinner dig i, så kan vi kika på det åt dig.